Arbeidsdeskundig onderzoek

Bij AbUt kunt u terecht voor het arbeidsdeskundig onderzoek. Een arbeidsdeskundig onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijke arbeidsdeskundige en geeft de werkgever eerlijke en objectieve informatie over de inzetbaarheid van de medewerker. Door onze professionele begeleiding is de slaginskans groot dat de medewerker sneller aan de slag is en voorkomt de werkgever extra kosten tijdens dit proces. Neem contact met ons op.

Doelstellingen van het arbeidsdeskundig onderzoek bij Abut

Het doel van het arbeidsdeskundig onderzoek wordt meestal bepaald door de vragen die de opdracht vormen;

Wat klanten ervaren:

Corine
Re-integratie werk fit traject

4 jaar lang werd ik, tot volle tevredenheid, begeleid door Tuba Atesci. Het traject begon eigenlijk (verplicht door het Uwv) veel te vroeg na mijn ziekbed maar Tuba heeft dat heel fijn begeleid. Altijd een luisterend oor, meedenken, goeie ideeën maar vooral opkomen voor mij. Dat heeft me zo goed gedaan, daar ben ik haar dankbaar voor. Ook nu het traject officieel beëindigd is reageerde ze direct op mijn berichtje toen ik een vraag had. Als je dan toch moet reïntegreren doe dat dan bij Tuba want dan ben je gegarandeerd in goede handen.

Veelgestelde vragen

De trajecten worden vergoedt door het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV)

Onze trajecten duren minimaal 3 en maximaal 18 maanden. Afhankelijk van de situatie van de klant.

 

Wij hebben meerdere reintegratie specialisten bij ons aangesloten en op het begin word één van deze aan jou gekoppeld en deze persoon zal dan jou contact persoon zijn gedurende het traject.