Tweede spoor begeleiding

In een re-integratie spoor 2 traject kan de medewerker zich met behulp van professionele begeleiding oriënteren naar passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Samen met de coach kan hij onderzoeken in welke functies hij op basis van haar belastbaarheid, kennis, competenties en affiniteiten goed kan functioneren.

Neem contact met ons op.

Doelstellingen Tweede Spoor begeleiding

Het doel van de overeenkomst is dat AbUt re-integratie en Interventie uitvoering geeft aan de re-integratie tweede Spoor en zo mogelijk een nieuwe, externe werkplek realiseert voor uw medewerker. Wat levert het de medewerker op?

Wat houdt de begeleiding in?

Wat klanten ervaren:

Ilona
Tweede spoor traject

Ik ben via mijn werkgever met Tuba in aanraking gekomen ivm een tweede spoor traject. Tuba heeft mij goed op weg geholpen en heeft mij geadviseerd in wat nog meer mogelijk zou kunnen zijn voor mij. Door haar kreeg ik weer vertrouwen in mezelf en durfde ik verder te kijken. Ze is heel open en geïnteresseerd in wie jij bent en waar je goed in bent of kunt zijn. Nu heb ik na haar professionele advies en hulp een opleiding gedaan en loop nu ook stage bij een bedrijf. Ik heb het weer naar mijn zin en heb weer een goede vooruitzicht op een leuke baan. Bedankt Tuba!