Over ons

AbUt levert verschillende diensten op het gebied van werkhervatting en re-integratie. In de particuliere en zakelijke sector staat AbUt bekend om zijn gespecialiseerde kennis met betrekking tot re-integratie en Arbo begeleiding. AbUt werkt samen met verzekeringsadviseurs, verzekeraars, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en het UWV.

Wie zijn wij?

Onze doelgroep zijn kandidaten die streven naar toekomstige werkhervatting. Wij werken voornamelijk met kandidaten die een ZW-uitkering, WIA-uitkering of Wajong uitkering van het UWV ontvangen en werknemers die langdurig arbeidsongeschikt zijn bij hun eigen werkgever waar geen passende arbeid beschikbaar is.

De kandidaten hebben veelal nog arbeidsvermogen of kunnen dit ontwikkelen. Indien mensen terug worden begeleid naar werk, is het primaire uitgangspunt dat het gevoel van eigenwaarde, zelfstandigheid, emancipatie en integratie wordt verhoogd. Het werk moet een veilige, passende en gezonde omgeving zijn. Daarom richt AbUt zich in om de afstand tot de arbeidsmarkt voor deze doelgroepen te verkleinen dan wel beheersbaar te maken. Dit doen wij door verschillende expertises en diensten aan te bieden, zoals coaching, burn-out begeleiding, arbeidsmarktprofilering, begeleiden naar werk, psychosociale begeleiding, praktijkassessment, assertiviteitstraining, werkplekonderzoek, jobcoaching, diagnostisch onderzoek, loopbaan advisering en arbeidsdeskundig onderzoek.

Tuba Atesci

Algemeen directrice
BSc. Toegepast Psycholoog & 
Re-integratie specialist

Jessy Oraile

Begeleider specifieke doelgroepen

Betul Mesakkat

Re-integratie begeleider