Outplacement

Outplacement is het begeleiden van een ontslagen of met ontslag bedreigde werknemer naar een nieuwe baan. Meestal is dit een nieuwe baan buiten de huidige organisatie. Outplacement wordt meestal uitgevoerd door een outplacement bureau. AbUt voert zowel individuele als collectieve outplacement trajecten uit. De visie van AbUt op het outplacement is: ontslag is de start van een
nieuw begin.

Neem contact met ons op.

Doelstellingen outplacement

Het doel van een outplacementtraject is om de getroffen werknemers te helpen bij het vinden van nieuw werk en om een soepele overgang naar een nieuwe baan te vergemakkelijken.

Wat klanten ervaren:

Corine
Re-integratie werk fit traject

4 jaar lang werd ik, tot volle tevredenheid, begeleid door Tuba Atesci. Het traject begon eigenlijk (verplicht door het Uwv) veel te vroeg na mijn ziekbed maar Tuba heeft dat heel fijn begeleid. Altijd een luisterend oor, meedenken, goeie ideeën maar vooral opkomen voor mij. Dat heeft me zo goed gedaan, daar ben ik haar dankbaar voor. Ook nu het traject officieel beëindigd is reageerde ze direct op mijn berichtje toen ik een vraag had. Als je dan toch moet reïntegreren doe dat dan bij Tuba want dan ben je gegarandeerd in goede handen.

Veelgestelde vragen

De trajecten worden vergoedt door het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV)

Onze trajecten duren minimaal 3 en maximaal 18 maanden. Afhankelijk van de situatie van de klant.

 

Wij hebben meerdere reintegratie specialisten bij ons aangesloten en op het begin word één van deze aan jou gekoppeld en deze persoon zal dan jou contact persoon zijn gedurende het traject.