Bevorderen maatschappelijke deelname

Voor wie?

Bevorderen Maatschappelijk Deelname bestaat uit maatwerk. De meeste personen verschillen qua, capaciteiten, beperkingen, interesses en vaardigheden. Onze visie is om per individu te kijken wat maximaal haalbaar is op een bepaald niveau, die passend zijn bij de wensen- mogelijkheden en persoonlijke doelstelling.

Plan een intakegesprek in

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op

Wat houdt het Bevorderen Maatschappelijke deelname Traject in?

Tijdens dit traject worden er gevalideerde gespreksmethoden en instrumenten ingezet om de competenties, het streefniveau, belemmeringen en aandachtspunten voor buitenshuis activiteiten te ondersteunen en deze in kaart te brengen. Verder hebben wij een samenwerking met zorgorganisaties, vrijwilligersorganisaties tot werkgevers.

In dit traject krijg je persoonlijke ondersteuning bij de volgende onderdelen:

Traject

Stap 1
Engareren
Stap 2
Inzoomen op sterktes en zwaktes
Stap 3
Oriënteren op activiteit en vrijwilligerswerk
Stap 4
Zelfonthulling

Wat klanten ervaren:

Corine
Re-integratie werk fit traject

4 jaar lang werd ik, tot volle tevredenheid, begeleid door Tuba Atesci. Het traject begon eigenlijk (verplicht door het Uwv) veel te vroeg na mijn ziekbed maar Tuba heeft dat heel fijn begeleid. Altijd een luisterend oor, meedenken, goeie ideeën maar vooral opkomen voor mij. Dat heeft me zo goed gedaan, daar ben ik haar dankbaar voor. Ook nu het traject officieel beëindigd is reageerde ze direct op mijn berichtje toen ik een vraag had. Als je dan toch moet reïntegreren doe dat dan bij Tuba want dan ben je gegarandeerd in goede handen.

Veelgestelde vragen

De trajecten worden vergoedt door het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV)

Onze trajecten duren minimaal 3 en maximaal 18 maanden. Afhankelijk van de situatie van de klant.

 

Wij hebben meerdere reintegratie specialisten bij ons aangesloten en op het begin word één van deze aan jou gekoppeld en deze persoon zal dan jou contact persoon zijn gedurende het traject.