Jobcoaching

Voor wie?

Het doel van jobcoaching is om individuen te ondersteunen bij het vinden van, behouden of verbeteren van werk. een arbeidsbeperking en de persoon in staat te stellen om een bevredigende en duurzame werkgelegenheid op te bouwen.

Plan een intakegesprek in

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op

Wat houdtJobcoaching in?

Er wordt intensieve en persoonlijke begeleiding geboden, gericht op de omschreven doelen. Deze doelen worden samen met de werknemer en in overleg met de werkgever omschreven. Samen wordt er een begeleidingsplan opgesteld. 

Wat klanten ervaren:

Corine
Re-integratie werk fit traject

4 jaar lang werd ik, tot volle tevredenheid, begeleid door Tuba Atesci. Het traject begon eigenlijk (verplicht door het Uwv) veel te vroeg na mijn ziekbed maar Tuba heeft dat heel fijn begeleid. Altijd een luisterend oor, meedenken, goeie ideeën maar vooral opkomen voor mij. Dat heeft me zo goed gedaan, daar ben ik haar dankbaar voor. Ook nu het traject officieel beëindigd is reageerde ze direct op mijn berichtje toen ik een vraag had. Als je dan toch moet reïntegreren doe dat dan bij Tuba want dan ben je gegarandeerd in goede handen.

Veelgestelde vragen

De trajecten worden vergoedt door het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV)

Onze trajecten duren minimaal 3 en maximaal 18 maanden. Afhankelijk van de situatie van de klant.

 

Wij hebben meerdere reintegratie specialisten bij ons aangesloten en op het begin word één van deze aan jou gekoppeld en deze persoon zal dan jou contact persoon zijn gedurende het traject.