Participatie
interventie

Voor wie?

Het traject Participatie Interventie wordt ingezet voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG), (WIA), Ziektewetuitkering (ZW), of een Wajong-uitkering van het UWV. Dit traject is bedoeld voor kandidaten die momenteel in het sociaal isolement verkeren en een grote afstand hebben tot het maatschappelijk verkeer.

Plan een intakegesprek in

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op

Wat houdt het participatie interventie in?

Samen gaan wij jouw sociaal isolement doorbreken. Wij ondersteunen en activeren jou om weer stappen te zetten, zodat jij weer kan deelnemen aan een sociaal netwerk buitenshuis.

In dit traject krijg je persoonlijke ondersteuning bij de volgende onderdelen:

Traject

Stap 1
Start Acceptatie ontwikkelpunten & hindernissen opsporen
Stap 2
Verhogen zelfvertrouwen en zelfbeeld
Stap 3
Autonomie ondersteunen
Stap 4
Persoongerichte ontwikkeling

Wat klanten ervaren:

Corine
Re-integratie werk fit traject

4 jaar lang werd ik, tot volle tevredenheid, begeleid door Tuba Atesci. Het traject begon eigenlijk (verplicht door het Uwv) veel te vroeg na mijn ziekbed maar Tuba heeft dat heel fijn begeleid. Altijd een luisterend oor, meedenken, goeie ideeën maar vooral opkomen voor mij. Dat heeft me zo goed gedaan, daar ben ik haar dankbaar voor. Ook nu het traject officieel beëindigd is reageerde ze direct op mijn berichtje toen ik een vraag had. Als je dan toch moet reïntegreren doe dat dan bij Tuba want dan ben je gegarandeerd in goede handen.

Veelgestelde vragen

De trajecten worden vergoedt door het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV)

Onze trajecten duren minimaal 3 en maximaal 18 maanden. Afhankelijk van de situatie van de klant.

 

Wij hebben meerdere reintegratie specialisten bij ons aangesloten en op het begin word één van deze aan jou gekoppeld en deze persoon zal dan jou contact persoon zijn gedurende het traject.