Arbeidsdeskundig onderzoek

Bij AbUt kunt u terecht voor het arbeidsdeskundig onderzoek. Een arbeidsdeskundig onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijke arbeidsdeskundige en geeft de werkgever eerlijke en objectieve informatie over de inzetbaarheid van de medewerker. Door onze professionele begeleiding is de slaginskans groot dat de medewerker sneller aan de slag is en voorkomt de werkgever extra kosten tijdens dit proces. De arbeidsdeskundige bij AbUt heeft als rol om op basis van zijn competenties en deskundigheid de werkgever te ondersteunen voor de praktische uitvoering in het re-integratieproces. De arbeidsdeskundige van AbUt speelt een cruciale rol in dit proces en staat u bij deze complexe problematiek en zorgt ervoor dat u in dit proces goed begeleid wordt om aan de eisen van de wet verbetering poortwachter te voldoen.

AbUt re-integratie en Interventie ontzorgt in heel Nederland arbeidsdeskundig onderzoeken en regelt alles voor de werkgever van intake tot en met een duidelijke, leesbare rapportage. Dit doen wij tegen een eerlijke prijs en kwaliteitverhouding. Ook is het mogelijk om het tweede spoor bij AbUt re-integratie en Interventie in te zetten als een compleet pakket. Voor meer informatie over onze werkwijze en offerte kunt u contact opnemen met onze specialisten via info@abut-reintegratie.nl.

Vragen of interesse?

Heb je vragen of interesse in Arbeidsdeskundig onderzoek? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij nemen z.s.m. contact met jou op.

DOELSTELLINGEN VAN HET ARBEIDSDESKUNDIG ONDERZOEK BIJ ABUT

Het doel van het arbeidsdeskundig onderzoek wordt meestal bepaald door de vragen die de opdracht vormen:

  • Is de werknemer geschikt of ongeschikt voor zijn/haar eigen werk?
  • Indien ongeschikt, kan het werk dan worden aangepast?
  • Indien het werk niet kan worden aangepast, kan de werknemer binnen het bedrijf ander passend werk verrichten?
  • Zo niet, zijn er dan mogelijkheden richting ander passend werk buiten de organisatie (spoor 2 re-integratie)?
Hulp nodig? Chat online met ons