Testen- en analyses

Bij AbUt vindt u antwoorden op vragen met betrekking tot uw loopbaan. Op basis van verschillende persoonlijkheid- en loopbaantesten kunnen wij jou helpen om tot een beter zelfinzicht te komen. De inzet van testen heeft het doel om antwoorden te vinden op vragen zoals: “Wie ben ik?”, “Wat kan ik? en “Wat wil ik?. Het eerste onderdeel is vooral gericht op de persoonlijke eigenschappen: “Wie ben ik?” en “Wat kan ik?”. Het  tweede onderdeel is in het algemeen meer gericht op “Wat wil ik?”, de drijfveren en interesses van de kandidaat. Dat geeft een richtinggevend inzicht, waarmee de derde stap te zetten is; de planning van de eerstkomende loopbaanstappen richting werk of opleiding.

De loopbaananalyse kan als onderdeel ingezet worden bij het WerkFit maken traject  en het Naar Werk traject .

IXLY

Wij bieden testen aan van IXLY. De belangrijkste testen van IXLY zijn beoordeeld door de COTAN (De Commissie Testaangelegenheden Nederland).

Vragen of interesse?

Heb je vragen of interesse in Testen- en analyses? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij nemen z.s.m. contact met jou op.

DOELSTELLINGEN VAN TESTEN- EN ANALYSES BIJ ABUT

  • Persoonlijke Flexibiliteit: Deze test brengt uw persoonskenmerken in beeld die van belang zijn voor het omgaan met grote veranderingen, zoals verandering van werk of het omgaan met organisatieontwikkelingen. De vragenlijst geeft inzicht in de kans van slagen van veranderingstrajecten, zoals het vinden van een nieuwe baan;
  • Interessevragenlijst voor Taken en Sectoren Adaptief: De vragenlijst meet welke factoren van werk u interesseren;
  • Werkgerelateerde persoonlijkheidsvragenlijst: Deze test meet uw werkgerelateerde persoonlijkheid en competenties;
  • Loopbaanscan: Deze test biedt inzicht in de belangrijke vragen: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’.
  • Persoonlijke Flexibiliteit
  • Interessevragenlijst voor Taken en Sectoren
  • Werkgerelateerde Persoonlijkheid Vragenlijst
  • Loopbaanscan
Hulp nodig? Chat online met ons