Tweede spoor begeleiding

In een re-integratie Spoor 2 traject kan de medewerker zich met behulp van professionele begeleiding oriënteren naar passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Samen met de coach kan hij onderzoeken in welke functies hij op basis van haar belastbaarheid, kennis, competenties en affiniteiten goed kan functioneren. Inzicht alleen is vaak ontoereikend om nieuwe richting aan de toekomst te kunnen geven. In het re-integratie Spoor 2 traject van AbUt Re-integratie en Interventie worden nieuwe loopbaanperspectieven buiten de huidige werkgever onderzocht en gecreëerd, dit biedt de werkgever en medewerker mogelijkheid om op een positieve manier afscheid van elkaar te kunnen nemen.

Vragen of interesse?

Heb je vragen of interesse in het Tweede spoor begeleiding traject? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij nemen z.s.m. contact met jou op.

DOELSTELLINGEN VAN TWEEDE SPOOR BEGELEIDING TRAJECT BIJ ABUT

Het doel van de overeenkomst is dat AbUt re-integratie en Interventie uitvoering geeft aan de re-integratie tweede Spoor en zo mogelijk een nieuwe, externe werkplek realiseert voor uw medewerker. Wat levert het de medewerker op?

  • Antwoord op alle vragen over de toekomstige werkzaamheden;
  • Herkenning van sterke punten en weten waar deze kunnen worden ingezet;
  • Bewustwording van de onderliggende waarden bij keuzes voor nieuwe functies;
  • Een overzicht van nieuwe functies die aansluiten bij de wensen en competenties van de medewerker.
Hulp nodig? Chat online met ons