Testen en 
analyes

Bij AbUt vindt u antwoorden op vragen met betrekking tot uw loopbaan. Op basis van verschillende persoonlijkheid- en loopbaantesten kunnen wij jou helpen om tot een beter zelfinzicht te komen. De inzet van testen heeft het doel om antwoorden te vinden op vragen zoals: “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?” en “Wat wil ik?”.

Plan een intakegesprek in

Laat je gegevens achter en we nemen zsm contact met je op

Wat houdt Testen- en analyses in?

Samen gaan we jouw sociaal isolement doorbreken. Wij ondersteunen en activeren jou om weer stappen te zetten, zodat je weer kan deelnemen aan een sociaal netwerk buitenshuis.


IXLY


Wij bieden testen aan van IXLY. De belangrijkste testen van IXLY zijn beoordeeld door de COTAN (De Commissie Testaangelegenheden Nederland).

In dit traject krijg je persoonlijke ondersteuning bij de volgende onderdelen:

Wat klanten ervaren:

Corine
Re-integratie werk fit traject

4 jaar lang werd ik, tot volle tevredenheid, begeleid door Tuba Atesci. Het traject begon eigenlijk (verplicht door het Uwv) veel te vroeg na mijn ziekbed maar Tuba heeft dat heel fijn begeleid. Altijd een luisterend oor, meedenken, goeie ideeën maar vooral opkomen voor mij. Dat heeft me zo goed gedaan, daar ben ik haar dankbaar voor. Ook nu het traject officieel beëindigd is reageerde ze direct op mijn berichtje toen ik een vraag had. Als je dan toch moet reïntegreren doe dat dan bij Tuba want dan ben je gegarandeerd in goede handen.

Veelgestelde vragen

De trajecten worden vergoedt door het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV)

Onze trajecten duren minimaal 3 en maximaal 18 maanden. Afhankelijk van de situatie van de klant.

 

Wij hebben meerdere reintegratie specialisten bij ons aangesloten en op het begin word één van deze aan jou gekoppeld en deze persoon zal dan jou contact persoon zijn gedurende het traject.