Traject naar werk

Voor wie?

Het traject Naar Werk wordt ingezet voor uitkeringsgerechtigden die een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG), (WIA), ziektewetuitkering (ZW), of een Wajong-uitkering van het UWV ontvangen. Heb je onlangs een Werk Fit traject succesvol afgerond of ben je op zoek naar ondersteuning voor het vinden van duurzaam en passend werk? AbUt kan jou daarbij helpen.

Plan een intakegesprek in

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op

Wat houdt het Traject naar werk in?

Het Naar Werk traject is een belangrijk onderdeel waarbij wij samen met jou intensief samenwerken om passend en duurzaam werk te vinden. In dit traject krijg je persoonlijke ondersteuning bij de volgende onderdelen:

Traject

Stap 1
Oriënteren
Stap 2
Jobhunten
Stap 3
Succesvol solliciteren
Stap 4
Vinden van een baan

Wat klanten ervaren:

Corine
Re-integratie werk fit traject

4 jaar lang werd ik, tot volle tevredenheid, begeleid door Tuba Atesci. Het traject begon eigenlijk (verplicht door het Uwv) veel te vroeg na mijn ziekbed maar Tuba heeft dat heel fijn begeleid. Altijd een luisterend oor, meedenken, goeie ideeën maar vooral opkomen voor mij. Dat heeft me zo goed gedaan, daar ben ik haar dankbaar voor. Ook nu het traject officieel beëindigd is reageerde ze direct op mijn berichtje toen ik een vraag had. Als je dan toch moet reïntegreren doe dat dan bij Tuba want dan ben je gegarandeerd in goede handen.

Veelgestelde vragen

De trajecten worden vergoedt door het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV)

Onze trajecten duren minimaal 3 en maximaal 18 maanden. Afhankelijk van de situatie van de klant.

 

Wij hebben meerdere reintegratie specialisten bij ons aangesloten en op het begin word één van deze aan jou gekoppeld en deze persoon zal dan jou contact persoon zijn gedurende het traject.