Traject 
werkfit

Voor wie?

Het traject WerkFit Maken wordt ingezet voor uitkeringsgerechtigden die een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG), (WIA), ziektewetuitkering (ZW), of een Wajong-uitkering van het UWV ontvangen.

Plan een intakegesprek in

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op

Wat houdt het Traject werkfit in?

In dit traject wordt je begeleid om jouw arbeidsvermogen te versterken en worden jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt in kaart gebracht. Dit kan bijvoorbeeld richting een vrijwilligerswerk, werkervaringsplaats of passend werk. Gedurende het traject werk je aan jouw vaardigheden, kennis en attitude. Onder begeleiding van een re-integratiespecialist onderzoek je in de praktijk jouw mogelijkheden tot passend werk of werkervaringsplaats. Het opdoen van praktijkervaring biedt je vele voordelen, zoals:

In dit traject krijg je persoonlijke ondersteuning bij de volgende onderdelen:

Traject

Stap 1
Verbeteren persoonlijke effectiviteit
Stap 2
Versterken werknemersvaardigheden
Stap 3
Arbeidsmarkt positie in beeld brengen

Wat klanten ervaren:

Corine
Re-integratie werk fit traject

4 jaar lang werd ik, tot volle tevredenheid, begeleid door Tuba Atesci. Het traject begon eigenlijk (verplicht door het Uwv) veel te vroeg na mijn ziekbed maar Tuba heeft dat heel fijn begeleid. Altijd een luisterend oor, meedenken, goeie ideeën maar vooral opkomen voor mij. Dat heeft me zo goed gedaan, daar ben ik haar dankbaar voor. Ook nu het traject officieel beëindigd is reageerde ze direct op mijn berichtje toen ik een vraag had. Als je dan toch moet reïntegreren doe dat dan bij Tuba want dan ben je gegarandeerd in goede handen.

Veelgestelde vragen

De trajecten worden vergoedt door het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV)

Onze trajecten duren minimaal 3 en maximaal 18 maanden. Afhankelijk van de situatie van de klant.

 

Wij hebben meerdere reintegratie specialisten bij ons aangesloten en op het begin word één van deze aan jou gekoppeld en deze persoon zal dan jou contact persoon zijn gedurende het traject.