UWV-trajecten

Ons doelgroep zijn kandidaten die streven naar toekomstige werkhervatting. Wij werken voornamelijk met kandidaten die een ZW-uitkering, WIA-uitkering of Wajong uitkering van het UWV ontvangen en werknemers die langdurig arbeidsongeschikt zijn bij eigen werkgever waar geen passende arbeid beschikbaar is.Daarom richt AbUt zich in om de afstand tot de arbeidsmarkt voor deze doelgroepen te verkleinen dan wel beheersbaar te maken, zodat de gewenste doelen behaald kunnen worden.

Plan een intakegesprek in

Laat je gegevens achter en we nemen zsm contact met je op

UWV trajecten bij Abut

Dit doen wij door verschillende expertises en diensten aan te bieden, zoals coaching, burn-out begeleiding, arbeidsmarktprofilering, begeleiden naar werk, psychosociale begeleiding, praktijkassessment, assertiviteitstraining, werkplekonderzoek, jobcoaching, diagnostisch onderzoek, loopbaan advisering en arbeidsdeskundig onderzoek.

Participatie intervententie

Het traject Participatie Interventie wordt ingezet voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG), (WIA), Ziektewetuitkering (ZW), of een Wajong-uitkering van het UWV.

Bevorderen maatschappelijke deelname

Het traject Bevorderen Maatschappelijk Deelname bestaat uit maatwerk. De meeste personen verschillen qua, capaciteiten, beperking, interesses en vaardigheden. Daarom zorgen wij ervoor dat de klanten met passende doelen het resultaat behalen.

Traject werkfit

Het traject WerkFit Maken wordt ingezet voor uitkeringsgerechtigden die een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG), (WIA), ziektewetuitkering (ZW), of een Wajong-uitkering van het UWV ontvangen.

Traject naar werk

Het traject Naar Werk wordt ingezet voor uitkeringsgerechtigden die een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG), (WIA), ziektewetuitkering (ZW), of een Wajong-uitkering van het UWV ontvangen.

Jobcoaching

Jobcoaching is een vorm van intensieve begeleiding van werknemers met een arbeidshandicap bij hun huidige en of toekomstige werkgever.